En ny liten ängel

I kväll fick vi ta beslutet att låta lilla Angelique få somna in ? Trots våra ihärdiga försök att få henne att öka i vikt hände inte mycket. Upp några gram ena dagen och nästa dag så tappade hon dem igen. Idag gnydde hon nästan hela tiden och hennes andning  var mycket ansträngd. Så jag bestämde mig att åka in och låta vet titta på henne. Fanns inte något att göra med en sån liten kattunge och på veterinärens rekommendation fick Angelique somna in,så nu slipper hon plågorna. Det var nog aldrig meningen att hon skulle klara sig ?

Hennes kullsyskon mår i varje fall bra och ökar fint i vikt, skönt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s