Vaccinerade

I går var vi hos vet för första gången ned Z -kullen. Så himla duktiga alla, sa inte ett ljud varken i bilen eller hos veterinären. Nu vill de gärna få komma ut ur kattungehagen och springa lite mer, så tänkte bara vänta tills helgen när vi är hemma och har lite koll på att de hittar till toan ? I går lyckades faktiskt Ziggi hoppa över ett par gånger, men idag har han hållt sig i hagen.

Zena & Zelda, två trötta småttingar efter kvällsbuset ? 

Velvets små mår bra och är nästan lite småfeta alla fyra, så goa ? De senaste dagarna har hon flyttat dem till tv rummet och lagt dem under soffan, inte alls något lämpligt ställe för dem. Men Velvet har har varit mycket envis men idag har hon låtit dem vara kvar i bolådan så kanske har hon äntligen gett upp.​​

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s