Vet. besök idag

I dag har Velvets kattungar varit hos vet och fått sin andra vaccination. Det gick jättebra, alla fyra var då duktiga så ? I vanliga fall brukar jag ju både chippa och besiktiga kattungarna också men det får vänta tills i början på nästa vecka eftersom jag inte fått deras stamtavlor än. Det är mer än tre veckor sen jag skickade iväg dem men de har blivit liggande hos den person som skulle granska och skicka vidare till SVERAK. Hon hade tydligen åkt på semester och inte meddelat. Så i går kväll fick jag fylla i nya papper som gick iväg idag, så nu hoppas jag på snabbt handläggande ✊?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s