Chippade och besiktigade

Så var det dags för vet. besök igen nu när stamtavlorna kommit. Så alla fyra är nu både chippade och besiktigade och i morgon är det tid för kastrering i Helsingborg.

​​
I galgen car jag i Aten och hämtade vår nya kille Atlas som jag samäger med min gode vän Ulla på Gunbertus Ragdoll. Jättego och busig kille som idag fått träffa sina nya kompisar här hemma. Så snart jag har lite tid nör det är dagsljus ska jag fota honom, tills dess får ni hålla till godo med ett par mobilbilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s