Herlev

Så var ännu en showdag är över. Lite besviken är jag ju att inte någon av katterna kom med i panel, men så är det ibland. Jag får i stället glädjas över att alla tre fick fantastiska bedömningar med exellent rakt igenom ?​

​Zamie fick också en duperbefömning och var tillbaka för nominering. Hon bilen näst bästa kattungen där men var tyvärr inte alls med på noterna och jag tror det var det hon förlorade på. Vi får försöka träna här hemma så hon blir mer samarbetsvillig, så synd ju om det ska falla på det varje gång vi ställer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s