BB- kullen

Nu är de registrerade och idag kom stamtavlorna på kullen! Skönt att det gick snabbt den här gången, sist strulade det ju ordentligt och jag fick vänta ett bra tag på pappren. Lise har bokat tid för vaccinering och chip och även fått en tid för kastrering den 10/1.

Idag jobbade jag min sista dag för i år och nu väntar en skön och väl behövlig ledighet. Har åkt på en rejäl förkylning, men trots den så känner jag mig ändå bättre än jag gjort på länge. Verkar som astmabesvären jag dragits  med de senaste månaderna äntligen börjar ge med sig, hoppas verkligen på det. Längtar efter att kunna röra mig och leva normalt igen utan andnöd och tryck över bröstet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s