Benji ❤

God morgon alla!

Nu har lilla Benji flyttat hem till oss ? Benji är född och uppvuxen hos min syster Lise men ska nu bo hos oss. Han är en underbar liten kille och det ska bli då roligt att se hur han kommer att utvecklas. Mötet med katterna här har gått ganska smärtfritt men Benji har tyckt att damerna varit lite för närgångna och har då morrat lite varnande. Han rör sig dock obehindrat och ledigt runt i huset och är en underbar och trygg liten kille ❤​

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s