Kattbad

Till helgen ör det dags för kattshow igen och denna gång i Malmö ?

Vet inte riktigt hur det gått till, men jag har fem katter med mig dit och då kommer Lise med Blossom också. Så eftersom jag då har fem uppfödningar slängde jag in en anmälan till uppfödarklassen också. Fyra katter ska förberedas här hemma, Avalynn tar Tille och Sarah hand om så hämtar jag henne bara på lördag morgon på väg till Malmö. Fyra känns också som många nog, så jag började med Yoldia redan i kväll och planerar att bada två till i morgon, tror det blir Marco och Zamie.​

​​

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s