Dag 61

Och nedräkning för Yoldia nu! Hon är stor och väldigt rund och mycket trött så det börjar bli jobbigt för henn nu. Hoppas ändå att hon går ett par dagar till åtminstone, så ungarna inte är allt för små när de föds. Hennes bolåda är klar och väntar på henne så Kiwi har fått flytta upp på ovanvåningen med sina ungar. Hon var inte alls nöjd med det arrangemanget men har ändå börjat acceptera att de har det tryggt och bra däruppe också.​

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s