Jane börjar känna sig hemma hos Lise


Fina Jane som jag hämtade från Polen förra helgen börjar känna sig allt mer hemtam hoss Lise. Hon var väldigt blyg och försiktig i börja och tillbringade mycket tid under sängen eller i klöstunnan. Hon är en väldigt lekfull och kelen liten tjej och det ska bli kul att lära känna henne när hon kommer hem till oss. Kommer dock att vänta med det tills Yoldia fått sina kattungar och allt lugnat ner sig efter det.

I går åkte Cami tillbaka till Katarina i Malmöp, tyvärr utan att ha blivit parad då något löp inte kom igång som vi hade hoppats på. Så nu är et bara att vänta och hoppas på att det kommer snart och då får hon åka hit igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s