Alla kattungar är tingade!

I fredags var jag med Benji hos vet och fick satt in ett kastratchip så förhoppningsvis kommer han att lugna ner sig och sluta strila inom ett par veckor. Min förhoppning är också att han och Carpette ska kunna komma överens igen så det går att ha dem ihop.

Yoldias kattungar växer så det knakar och är snart 11 veckor, närmar sig flyttdags. Alla fem som ska flytta är nu tingade och det känns lite extra roligt att Enzio och Electra ska flytta till samma hem 😊 De är ett underbart gäng så lekfulla och framåt alla sex 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s