Sista vet besöket

Idag var vi hos vet. med EE-kullen som fick sina sista vaccinationer, blev chippade och besiktigade. Så nu är busungarna redo att flytta till sina nya hem 😊 Fredag är det dags för tre av dem och lördag flyttar två till, sen är bara Effie kvar och hon stannar ju hos oss.

Sist vi var iväg tog jag med Yoldia men denna gång fick d klara dig utan mamma vilket också gick hur bra som helst. Men när vi kom hem hade de väldigt bråttom att komma ur buren och formligen kastade sig över mamma och ville ha mat 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s