Vi åker till Strøby

Det blir tidig uppstigning i morgon då vi ska hinna med ett tåg i Hässleholm redan 6:23. Det är dags för utställning igen, denna gång i DK där jag hoppas på att Yoldia ska få sitt utländska certifikat och därmed bli Internationel Champion. Carpette ska också följa med och går han sitt cert blir han Champion. Vi får väl se hur det går, Yoldia är ju tyvärr inte i riktig pälskondition även om hon ser fin ut, så det känns lite osäkert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s