Titelkatter

I går var jag i danska Strøby med Yoldia och Calvin. Åkte dit med förhoppning om att de skulle kunna få varsitt cert och säkra sina titlar. Det gick vägen för båda katter och jag kunde åka hem med två titelkatter 🏆🏆

Calvin fick en superfin bedömning ett cert och blev därmed Ghampion. Han fick sen komma tillbaka för nominering men där blev det blev det för tufft då han gick upp mot enfantastisk  svart perser som vunnit det mesta. Yoldia fick också en fin bedömning och certet hon behövde gör att bli International Champion. Hon var tillbaka för nominering där hon blev nr två av fyra, vann gjorde en perser. Kändes helt ok få Yoldia inte riktigt är i bästa pälskonditionen efter sin kull.

Stort TACK till Sanna som hjälpte oss att komma iväg till DK 😍

Nu väntar nya showutmani far nästa helg då jag och Lise åker med ett stort gäng katter till Vårgårda, spännande 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s